Charlotte von Döbeln

Vi välkomnar en ny fysioteraputkollega i Charlotte von Döbeln.  Charlotte är välutbildad inom OMT och väl meriterad fysioterapeut, som tar emot de flesta muskuloskeletala besvär. Kommer senast från en mottagning i Täby. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

Nystart av Pilatesgrupper!

Anne Wiman nystartar sina uppskattade Pilatesgrupper:

Tisdagar start 2/4 kl 17-18
Onsdagar start 3/4 lunch pilates 12-12.45

Grupperna hålls i vår grupplokal på Sågvägen 4.

För deltagande måste du först träffa fysioterapeut för en bedömning. Deltagande på landstingstaxa. Vid intresse kontakta receptionen.

Artrosskolan startar igen 1 april

Vid intresse av att delta kontakta receptionen för tidbokning hos fysioterapeut för bedömning. Artrosskolan inleds med teori och därefter möjlighet till träning i gymmet under ledning av fysioerapeut. Välkommen!

Kom och lyssna till och ta emot vibrationerna från Gongen & klangskålen!

Gong är ett uråldrigt instrument som läker, helar och balanserar kropp och själ via ljudets vibrationer. Kom och upplev gongens kraft!

Vi förbereder oss genom ett kort medicinskt yogapass, sedan lägger vi oss ner och njuter och följer vibrationerna.

Datum: Måndag 18/3 kl. 18.00-19.30
Måndag   29/4 kl. 18.00-19.30

Kostnad: 200 kr/ gång, yogi te och frukt inkluderat

Plats: Sågvägen 4,
grupplokalen på Stockholm Norr Fysio & Gym

Välkommen!

Anmälan och frågor:

Lena Blomstedt Gong mästare Lena.blomstedt[at]stockholmnorr.se

Tel: 08-544 105 95

Boka Fysiotimman!

I mars finns lediga tider att boka ”Fysiotimman”! Ta chansen att få hjälp med att utveckla ditt program tillsammans med någon av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Det ingår i ditt kort, oavsett vilken typ av kort du har!

Välkommen till Qi-gong!

Kom o prova Qi-gong på torsdagar 15.30-16.30 i vår grupplokal. Alla med någon form av kort hos oss är välkommen. Vi inleder med liggande avspänning och efter det stående qigong-övningar till lugn musik. I gruppen får du möjlighet att träna mental närvaro och med det komma ner i varv. Anneli Sax håller i gruppen. Välkommen.

Problem med bokningssystemet är löst

Idag har vi haft problem med vårt journal och bokningssystem. det gör att vi har haft svårt att administrera nya bokningar. Om du har möjlighet att använda www.1177.se är det bra, men vi jobbar på nu för att ringa tillbaka till alla som ringt oss.