Snart börjar vi renovera i gymmet!

Renoveringen nere på plan 1 närmar sig slutet och vi räknar med att kunna flytta några behandlingsrum och öppna grupplokalen där runt v 12. Som vi tidigare förvarnat om är det i samband med det dags att påbörja renoveringen uppe i gymmet. Först kommer behandlingsrummen i hörnan ut mot kanalen rivas och sedan kommer man börja fixa med omklädningsrummen. I samband med medlemsinfoträffen tog vi ett beslut att göra båda omklädningsrummen samtidigt, för att snabba på processen. Vi kommer under perioden öppna två behandlingsrum för omklädning. Det kommer vara mycket begränsad tillgång på dusch under denna period.

Det kommer bli en rörig period, men vi ser fram emot att kunna erbjuda större träningsyta, en ny fin träningscirkel (cirkelträningsmaskiner) och nyrenoverade omklädningsrum längre fram i vår. Vi kommer hålla verksamheten öppen under renoveringen och vi hoppas att vi tillsammans ska kunna hålla en positiv känsla, trots stöket. Målsättningen är ni som tränar hos oss ska vilja fortsätta komma till oss under många år framåt.

Välkomna till Gongdusch/meditation

Kom och lyssna till och ta emot vibrationerna från Gongen!

Gong är ett uråldrigt instrument som läker, helar och balanserar kropp och själ via ljudets vibrationer.

Vi gör ett kort medicinskt yogapass som förberedelse, sedan lägger vi oss ner och njuter och följer vibrationerna.

Kostnad: 200 kr/gång, Yogi Te och frukt inkluderat

Vårens datum 

Måndag den 17/2 kl 17.00-18.30

Måndag  23/3 kl 17.00-18.30

Anmälan och frågor:
Via mail eller Tel 08-544 105 95
lena.blomstedt[at]stockholmnorr.se

Lena Blomstedt
Leg fysioterapeut
Specialist inom OMT
Medicinsk Yogaterapeut & Gongmästare

Välkommen!

Ombyggnationen

Som ni säkert har sett är ombyggnationen av lokalerna på plan 1 i full gång. Det ser väldigt rörigt ut just nu, men man ser redan nu att det kommer bli så fint. Det dröjer fortsatt innan de börjar uppe på plan 2. Vi återkommer med mer info när det närmar sig.

Ulrika Nyberg – ny kollega välkommen!

Från januaris början hälsar vi vår nya kollega fysioterapeut Ulrika Nyberg välkommen. Ulrika har senast arbetat inom öppenvårdspsykiatrin och tar gärna emot patienter med olika psykosomatiska problematiker. Det kan bland annat handla om stress, utmattning, depressioner eller ångestproblematiker hos patienter i alla åldrar.  Ulrika kommer också ha grupp i medicinsk yoga som startar inom kort.  Efterfrågan inom detta område är stort och vi är så glada att Ulrika kommer med sin höga kompetens och ambition att hjälpa dessa patientgrupper.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul o Gott Nytt År!

Nu är många av oss jullediga o gymmet har lite ändrade öppettider, titta in under öppettider. De flesta dagar är det dock öppet och flera fysioterapeuter är på plats. Vi säger stort tack till kunder, patienter och samarbetspartners för ett fint 2019 och ser fram emot ett spännande 2020 med utökade lokaler och ombyggnation. Välkomna in till oss!

Tack för att ni kom!

Stort tack till er som kom till medlemsmötet inför ombyggnationen. Känns roligt att få dela med oss, svara på frågor och förtydliga saker och ting. Vi kommer försöka hålla er informerade. Steg ett nu blir att vi får tillgång till de nya lokalerna på plan 1  i januari. Där kommer ombyggnationen starta och ni kommer sannolikt inte märka så mycket av det arbetet. Vi återkommer!