Sommarhälsning!

 

Det känns som sommaren varit här ett tag nu, härligt med ljusa och varma sommarkvällar. Vi är glada att se flera välbekanta ansikten dyka upp i gymmet igen och det börjar sakta kännas lite mer som innan Corona. Det är fortfarande lugnt i gymmet och utrymme att hålla avstånd.

Nu har vi haft terminsavslut för Uteträning och Yin yoga. Yin yoga fortsätter i höst på måndagar kl 19.00 och startar igen 30/8. Vi är även glada att meddela att Birgitta Olsson kommer att starta Balans och rörlighet igen den 1/9! Hon kommer ha två grupper i grupplokalen: onsdagar kl 10.00 och kl. 11.00.

Under hösten kommer det också dyka upp lite andra grupper att ta del av för dig som träningskund hos oss. Så håll utkik på hemsidan, anslag i lokalen, och på våra sociala medier.

Öppettider under midsommar: 

Torsdag 24/6 kl. 07.00 – 17.00 
Fredag 25/6 STÄNGT 
Lördag 26/6 STÄNGT 
Söndag 27/6 kl. 10.00 – 16.00

Sommaröppettider som börjar gälla från och med måndag 28/6: 

Måndag – torsdag   kl. 07.00 – 20.00
Fredag                            kl. 07.00 – 19.00
Lördag                           STÄNGT
Söndag                          kl. 10.00 – 16.00

silhouette of person standing on seashore during sunset

Vi hoppas och håller tummarna för en normal höst med lägre smittspridning. Men nu, njut av en skön sommar där vi kan vara utomhus och träffa nära och kära, och GLAD MIDSOMMAR!

 

Varma hälsningar, från oss alla på Stockholm Norr Fysio & Gym 

Uteträning måndagar, flyttad till torsdagar! Från v. 15

TORSDAGAR KL. 13.45 – 14.30

Kombinera styrka och kondition med helkroppsövningar:

  • Funktionella övningar (vardagsnära rörelser och övningar som kombinerar styrka, koordination, och balans)
  • Pulshöjande helkroppsövningar
  • Övningar går att anpassa till olika nivåer, passar alla oavsett ålder.
  • Tips: Kan vara bra med lite träningsvana eller om du som senior tidigare har gått på uteträningen/cirkelträningen på tisdagar kl 10.30.

Ledare: Emma Johansson

Klä dig efter väder och följ med på ett cirkelträningspass. Skor som tål att bli lite blöta och handskar rekommenderas!

Vi möts vid huvudentrén på Sågvägen 2 och går tillsammans ner till parkbänkarna vid Kanalen där vi tar oss igenom ett härligt träningspass.

 

Uteträningspassen ingår i träningskortet, anmälan sker tidigast en vecka innan passet till stockholmnorr[at]stockholmnorr.se.

Välkommen att prova på, förstå gången gratis!

 

Påsken närmar sig, öppettider i gymmet och grupper!

yellow flower
Öppettider under påsk

Torsdag 1 april    kl. 07.00 – 17.00
Fredag 2 april      STÄNGT
Lördag 3 april      kl. 08.00 – 14.00
Söndag 4 april     kl. 10.00 – 16.00
Måndag 5 april   STÄNGT


Uppehåll grupper som ingår i träningskortet

Ingen Uteträning måndag 5 april
Ingen Yin yoga måndag 5 april
Ingen Uteträning tisdag 6 april

Medlemsbrev mars 2021 

Vi går i väntans tider, vi väntar på vår och vi väntar på vaccinationerna ska landa ute i samhället. Corona påverkar oss mycket i vardagen och längtan efter det normala är stor. Vi har under hela året successivt anpassat våra insatser och försökt skapa en trygg miljö för våra kunder, tränande och för oss som arbetar på Stockholm Norr Fysio & Gym.

Det är fortsatt lugnt i gymmet och de som tränar är noga med att använda handskar och torka handtag, vilket vi uppskattar mycket. Den nya pandemilagen innebär bland annat förtydligande om hur stor yta varje individ som nyttjar våra lokaler ”har rätt till”. Vi har sedan en längre tid begränsat antalet som får träna i gymmet samtidigt och vår begränsning ligger en bra bit under det restriktionen säger. I lokalen sitter anslag om hur många personer som får vistas på olika ytor. Hittills är det sällsynt att man får vänta på att komma in, men vi hoppas ni kan ha överseende med det om det skulle hända. På vår hemsida finns information om hur flödena ser ut i gymmet, när det är fler och färre. Se här http://stockholmnorr.se/friskvard/

Vi har startat igång Yinyogan igen, hittills bara en gång per vecka. Det är en liten grupp till följd av restriktioner, men har varit uppskattat av deltagarna. Det är på måndagar kl 19. Anmälan görs via mail till receptionen, stockholmnorr[at]stockholmnorr.se

Vi har startat om uteträningen för seniorer, den ligger på tisdagar kl 10.30. Det är träning som kan anpassas för de flesta. Det kommer starta en grupp till inom kort. Mer info finns att läsa på hemsidan: http://stockholmnorr.se/grupper-friskvard/utetraningforseniorer/

Känslan är trots allt god, vi ser fram emot vår och sommar, ser fram emot nystarter och nysatsningar! Vi är så glada och tacksamma för alla er som kommer till gymmet, vi håller i och håller ut tillsammans! Vi ses i gymmet!

Rekommendation om munskydd vid vårdbesök

Med anledning av att samhällsspridningen är fortsatt hög och senaste veckan uppåtgående, att det finns en ovisshet i omfattningen av de nya virusvarianterna samt att tidschemat för vaccin har förändrats, har Smittskydd Stockholm tillsammans med Vårdhygien Stockholm och chefläkare tagit fram rekommendation om munskydd vid vårdbesök. Rekommendationen är ett komplement till befintliga riktlinjer och rekommendationer.

Rekommendationen införs från och med nu och kvarstår tills vidare beroende på det epidemiologiska läget.

Info från Vårdgivarguiden 19 feb 2021.