Medlemsinfo 2020-05-27

Nu kommer sommaren och vi gläds mycket åt att kunna komma med den goda nyheten att byggarna lämnar oss i slutet på veckan. Det innebär att vår utbyggnad och ombyggnad i stora drag är klart. Under helgen öppnar vi de nya fina och större omklädningsrummen. Vi kommer stänga passagen genom vårt kök och man får gå till omklädningsrummen via gymmet som tidigare. Gymmet kommer iordningställas i slutet av veckan och vår nya träningscirkel kommer komma under juni månad. Vi försöker lägga ut bilder på Facebook, så att ni som inte kommer till oss just nu ändå kan få se hur fint det är. Vi heter Stockholm Norr Fysio & Gym  på Facebook !

Vår patientverksamhet rullar på som vanligt. Behöver du hjälp, boka din tid via telefon 08-544 105 90 alt på www.1177.se Det går också bra att boka ett digitalt möte, då är det bäst att göra det med hjälp av receptionen.

Det är fortsatt lugnt i gymmet, ingen trängsel mellan maskinerna. Vi är noga med hygienen och ber alla som kommer tvätta händerna innan man börjar och torka av handtagen efter sig. Man kan hämta handskar i receptionen att ha på sig medan man tränar om man vill.

Emma fortsätter hålla uteträning på tisdagar och torsdagar. Det är stationsträning anpassat efter deltagarna. Intresset för grupperna har ökat, vädret är ju lite trevligare nu också. Välkommen du med!

Vi annonserar i Kanalen denna och nästa vecka. Annonsen gäller vårt Sommarkort och att vi nyöppnar. Hjälp oss gärna värva nya kunder, det kommer vara svalt o skönt i gymmet under sommaren.

 

Frysning av kort under sommaren

Vi har tagit beslut att fortsätta tillåta frysningar även under sommaren (juni-augusti) för personer äldre än 70 år och personer i riskgrupp.

Frysning av träningskort kommer fortsätta ske månadsvis. Tränande som vill frysa sitt kort eller förlänga frysning får kontakta oss på stockholmnorr[at]stockholmnorr.se . För att förenkla för oss är det bra om du skriver ditt namn och ditt träningskortnummer i mailet.

Vill också säga ett stort tack till alla er som låter träningskorten löpa på och med det stötta oss i dessa tider. Det betyder otroligt mycket!

För dig som nu inte får möjlighet att frysa ditt kort i sommar hälsar vi er varmt tillbaka till gymmet. I juni kommer omklädningsrummen öppna igen och våra nya fina lokaler vara färdigställda. Om du önskar hjälp att komma igång igen hör gärna av dig, så kan vi hjälpa till med instruktioner.  Vi ser fram emot att träffa er igen! Välkomna!

Medlemsinfo Stockholm Norr Fysio o Gym 27/4 2020

Vår ombyggnation fortskrider och just nu har vi flyttat de flesta maskiner till den nyrenoverade delen för att kunna byta golvet utanför omklädningsrummen. Det innebär att det är lite trångt mellan maskinerna, men att det fortsatt går bra att träna. Vi tror och hoppas att allt ska vara klart i början av juni, så vi börjar verkligen se fram emot hur fint det kommer bli. Antalet tränande är fortsatt mycket lågt, men vi kämpar på och de som kommer kan känna sig trygga hos oss.

Vi har på grund av rådande läge bestämt att från den 2/5 ändra våra öppettider. Vi kommer ändra till de tider vi normalt har under sommaren. Ändringen i öppettider är baserat på besöksstatistiken och vi hoppas att ni kan ha förståelse för att vi måste göra så här. Öppettiderna i maj blir: Mån-tors 7-20, fre 7-19, lör STÄNGT och sön 10-16.

Vi hoppas ni alla kommer tillbaka så fort situationen lagt sig och vi välkomnar alla som vill och kan redan nu. Vi uppdaterar hemsidan med information om grupper och andra aktiviteter. Kanske vill du prova uteträning nu när våren kommer. Vi bedriver vår patientverksamhet som vanligt. Välkomna!

Frysning av kort under maj

Då vi har många kunder inom riskgruppen har vi till skillnad från de flesta andra gym bestämt att tillåta frysning av träningskort även under maj månad. För att frysa ditt kort maila ditt namn och kortnummer till stockholmnorr[at]stockholmnorr.se, OBS! Senast 30 april om du är autogirokund.

Gymmet är öppet som vanligt och vi har utökade hygienrutiner, för att du som tränande hos oss ska kunna känna dig trygg. Det finns handskar att hämta i receptionen om du önskar det. Välkomna.

Glad Påsk

Vi på Stockholm Norr önskar er alla en riktigt glad påsk. Hoppas ni har möjlighet att komma ut i solen och njuta lite av våren, även om denna påsk kanske ser lite annorlunda ut än andra. Öppettiderna i gymmet är påverkade av helgdagarna, se tider  under fliken Öppettider.

Efter påsk har mottagningen öppet som vanligt så om du har besvär och behöver hjälp av någon av våra fysioterapeuter är det bara att höra av sig.

Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och har noggranna hygienrutiner. I väntrummen är det gott om plats och det är lugnt i gymmet. Det finns möjlighet att få träningsprogram som kan utföras hemma. Just nu kan vi också erbjuda digitala lösningar om du inte vill besöka mottagningen.

Väntetiderna är korta och remiss behövs inte för att besöka oss. Frikort gäller. Ring receptionen på 08 544 105 90 för tidsbokning eller gå in på www.1177.se

Svetas medicinska yoga håller igång!

Vi håller igång grupper i medicinska yoga som ingår i träningskortet. Sveta håller grupp på tisdagar kl 19-20 samt på torsdagar kl 10-11. Det kan i dessa tider vara extra viktigt att ta paus från vardagen och fokusera inåt en stund.

Deltagarantalet är lägre, så det är lätt att hålla avstånd från varandra. Vi är noga med hygienrutinerna och du kan komma in direkt i grupplokalen från utsidan om du vill undvika att gå genom våra lokaler. Välkomna!