Medlemsinfo 18/11 2020

 

Vi fortsätter hålla öppet och fortsätter anpassa vår verksamhet för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och med det bedriva en verksamhet där våra kunder och patienter ska kunna känna sig så trygga det går i dessa tider.

Vi kommer vara än mer strikta med hur många personer som får träna i gymmet samtidigt, vilket innebär att du som tränande kan behöva vänta en stund innan du kan gå in. För att underlätta denna hantering ber vi dig som tränande dra kortet både när du kommer och när du går. Utöver de tränande kommer det fortsatt kunna vara sjukgymnast med patient i gymmet. Vi uppskattar att ni är så noga med att sprita händer, använda handskar och torka handtag. Det känns att vi verkligen är rädda om varandra.

Vi har också tagit beslut att pausa våra friskvårdsgrupper från nästa vecka och fram till och med årsskiftet. Vi hoppas kunna starta igång igen på det nya året.

Det viktigaste nu är att spridningen lugnar sig nu, så att vi kan ta nya tag till våren! Styrkekram från oss på Stockholm Norr Fysio & Gym.

Endast telefonbokning just nu

Just nu uppdaterar vi vårt bokningssystem, vilket gör att vi blivit tvungna att stänga möjligheten att boka på 1177.se. Vi hoppas det är igång redan nästa vecka. Tyvärr verkar även systemet för bokning på plats hos oss gå långsammare än vanligt. Personalen i receptionen jobbar på så mycket dom kan och svarar och ringer tillbaka så snart det går.  Välkomna!

Info till medlemmar och patienter 30okt

Med anledning av de nya rekommendationerna till följd av den ökade spridningen av Corona som råder i Stockholm, vill vi höra av oss till våra medlemmar och patienter med information.  Vi har under hela perioden pandemin funnits, följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gjort flera åtgärder för att erbjuda säker träning för våra kunder.

Du som kommer till oss ska känna dig trygg och det ska vara tydligt hur vi gör för att minska spridningen. De åtgärder vi redan gjort är att glesa ut maskiner i gymmet, erbjuda handskar, be alla att torka handtag, uppmuntra till att hålla avstånd, erbjuda skåp i korridoren för att inte behöva gå in i omklädningsrummen samt att minska antalet deltagare i vissa grupper.

Vi gör nu dessa åtgärder för att öka tryggheten:

 • Vi ber nu dig som kund hos oss byta om och duscha hemma om det är möjligt.
 • Vi ber dig använda handskar när du tränar, det finns att låna i receptionen. Var också noga med att torka handtagen efter du använt maskinen eller vikten.
 • Vi kommer införa ett maxantal av tränande i gymmet, vilket skulle kunna innebära att man vid något tillfälle får vänta en stund innan man får gå in. Utöver de tränande kommer det kunna vara fysioterapeut med patient i gymmet. Syftet är att vi ska kunna hålla avstånd.
 • Vi minskar antalet deltagare i yinyogan till 10 personer för att kunna hålla ytterligare avstånd.
 • Stanna hemma om du känner minsta symptom.
 • Om vädret tillåter kommer vi erbjuda cirkelträning utomhus, vi uppdaterar hemsidan gällande det.

Vi försöker hålla en positiv känsla, vi blickar framåt och hoppas att pandemin ska lugna sig så snart som möjligt. Våra träningskunder är väldigt viktiga för oss och vi hoppas kunna stötta er att ta er igenom detta på bästa möjliga vis, precis som ni stöttar oss när ni kommer eller alla fall stannar som kund hos oss.

Mvh Stockholm Norr Fysio & Gym

Höstlov, ta med barn och barnbarn 12 – 18 år till gymmet!

Under helger och lov rör sig barn och unga ofta mindre än vanligt

 

Passa på att träna tillsammans! 

Alla våra medlemmar får ta med barn och barnbarn (12 – 18 år) gratis till gymmet under vecka 44. 

silhouette photo of woman standing beside a child on grass field

Lite info om fördelar med styrketräning för barn och unga:

 • Styrketräning kan öka självkänsla, självförtroende, självrespekt, osv. Sådant som är viktigt för ökat välbefinnande.
 • Att regelbundet delta i olika aktiviteter där styrketräning ingår kan bidra till en aktivare livsstil under hela livet.

Träningsprogram och gyminstruktion

Under veckan kommer det finnas träningsprogram som passar barn och unga, om ni vill ha tips och inspiration. Dessa hämtas vid receptionen.

Onsdag 28/10 kl. 14.15 – 15.15 kommer Emma, som är träningsinstruktör hos oss, finnas tillgänglig i gymmet för frågor om träningsprogrammet, övningar, och hur maskinerna fungerar.

Missa inte att vi har träningskort för barn och unga!

 • Familjekort

1 vuxen + 1 barn (12 – 15år). 50 % på ord. pris för barnet.
Barn under 16 år tränar med vuxen

 • Träningskort med ungdomspris 16 – 18år

På nästan alla våra träningskort har vi reducerat pris för ungdomar 16 – 18år. Klicka här  för prislista.

 

Grupper vecka 44

Vecka 44 tar många av våra grupper höstlovsuppehåll

 

Grupper som ingår i träningskortet:

 • Alla grupper som ingår i träningskortet har uppehåll

Rehabgrupper:

 • Medicinsk yoga med Ulrika Nyberg pågår som vanligt.
 • 26/10 är sista träningen i gymmet för Artrosskolan.
 • Resterande rehabgrupper har uppehåll.

 

fall trees beside body of water during daytime