Rekommendation om munskydd vid vårdbesök

Med anledning av att samhällsspridningen är fortsatt hög och senaste veckan uppåtgående, att det finns en ovisshet i omfattningen av de nya virusvarianterna samt att tidschemat för vaccin har förändrats, har Smittskydd Stockholm tillsammans med Vårdhygien Stockholm och chefläkare tagit fram rekommendation om munskydd vid vårdbesök. Rekommendationen är ett komplement till befintliga riktlinjer och rekommendationer.

Rekommendationen införs från och med nu och kvarstår tills vidare beroende på det epidemiologiska läget.

Info från Vårdgivarguiden 19 feb 2021.

Uteträning för seniorer start 19/1

Anmälan till stockholmnorr[at]stockholmnorr.se tidigast en vecka innan, avbokning senast 2 timmar före passet

 

Tisdagar kl. 10.30 – 11.15
Ledare: Emma Johansson

Klä dig efter väder och följ med på ett cirkelträningspass. Skor som tål att bli lite blöta och handskar rekommenderas!

Vi möts vid huvudentrén på Sågvägen 2 och går tillsammans ner till parkbänkarna vid Kanalen där vi tar oss igenom ett härligt träningspass.

 

  • Vi tränar viktiga muskelgrupper som stärker kroppen inför vardagens utmaningar
  • Inslag av övningar för balans och rörlighet
  • Övningarna går att anpassa efter egen nivå

Ingår i träningskortet, anmälan sker tidigast en vecka innan passet till stockholmnorr[at]stockholmnorr.se

 

Vi välkomnar nya kollegan Johanna Jeppsson

Johanna har 15 års erfarenhet inom rehabilitering av långvarig smärta, stress och utmattning. Utöver specialistkompetens inom smärta och smärtrehabilitering har hon studerat idrottsmedicin, OMT – ortopedisk manuell terapi, Basal Kroppskännedom och Ergonomi – anpassningar av arbete och miljö till människans behov och förutsättningar. Hon arbetar med beteendemedicinsk inriktning och formar behandlingen ur ett helhetsperspektiv som täcker fysisk funktion, ökad livskvalité och hållbart arbetsliv.

Om du vill boka en tid till Johanna ring receptionen på 08-544 105 90 eller via länken till 1177.se https://www.1177.se/Stockholm/hitta-vard/kontaktkort/Stockholm-Norr-Fysio-och-Gym-Johanna-Jeppsson-specfysioterapeut-Akersberga/

Balans- och rörlighetspass, online med Birgitta Olsson

Medlemsinfo 18/11 2020

 

Vi fortsätter hålla öppet och fortsätter anpassa vår verksamhet för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och med det bedriva en verksamhet där våra kunder och patienter ska kunna känna sig så trygga det går i dessa tider.

Vi kommer vara än mer strikta med hur många personer som får träna i gymmet samtidigt, vilket innebär att du som tränande kan behöva vänta en stund innan du kan gå in. För att underlätta denna hantering ber vi dig som tränande dra kortet både när du kommer och när du går. Utöver de tränande kommer det fortsatt kunna vara sjukgymnast med patient i gymmet. Vi uppskattar att ni är så noga med att sprita händer, använda handskar och torka handtag. Det känns att vi verkligen är rädda om varandra.

Vi har också tagit beslut att pausa våra friskvårdsgrupper från nästa vecka och fram till och med årsskiftet. Vi hoppas kunna starta igång igen på det nya året.

Det viktigaste nu är att spridningen lugnar sig nu, så att vi kan ta nya tag till våren! Styrkekram från oss på Stockholm Norr Fysio & Gym.

Endast telefonbokning just nu

Just nu uppdaterar vi vårt bokningssystem, vilket gör att vi blivit tvungna att stänga möjligheten att boka på 1177.se. Vi hoppas det är igång redan nästa vecka. Tyvärr verkar även systemet för bokning på plats hos oss gå långsammare än vanligt. Personalen i receptionen jobbar på så mycket dom kan och svarar och ringer tillbaka så snart det går.  Välkomna!