Medlemsinfo 25 juni 2020

Här kommer en sommarhälsning i värmen. Gymmet är svalt och är nu fullt utrustat med nytt cirkelgym och de nya omklädningsrummen är invigda och fina. På tisdag nästa vecka, den 30/6 kommer Anders hålla i intropass i nya cirkelgymmet kl 10.45-11.15 samt kl 11.30-12. För att delta måste man anmäla sig före på mail till receptionen stockholmnorr[at]stockholmnorr.se, max 10 deltagare får vara med vid varje tillfälle.

Vi ser redan fram emot en fin höst, där vi hoppas att alla våra träningskunder ska vilja och kunna komma tillbaka. Vi kommer presentera lite nyheter på gruppträningssidan, bla annat kommer man kunna träna yinyoga hos oss till hösten. Följ oss gärna på Facebook, där heter vi Stockholm Norr Fysio & Gym.

Hos oss kommer det finnas fysioterapeut på plats under hela sommaren och vi försöker bereda plats för akuttider så gott det går.

Ta hand om er i sommar och blir det för varmt är gymmet alltid svalt!

Mvh Stockholm Norr Fysio o Gym

Intropass i nya cirkelgymmet tis 30/6

På tisdag den 30/6 kommer Anders hålla introduktionspass i vårt nya cirkelgym. Passa på att komma o testa, få mer kunskap och ta chansen att ställa frågor om de nya maskinerna.

Anmäl dig på mail stockholmnorr(at)stockholmnorr.se Max 10 får delta varje tid.

Två tider finns den 30/6:

kl10:45-11.15 alt 11.30-12

 

Välkomna!

Nya träningsmaskiner och mattläggning

Renoveringen av gymmet är som tidigare nämnt färdigt. Under nästa vecka (15 – 18 juni), kommer nya träningsmaskiner! Det kommer också läggas en golvmatta i den delen av gymmet som är precis utanför herrarnas omklädningsrum.

Därmed kan det vara lite rörigt i gymmet under nästa vecka men vi har öppet som vanligt och det kommer bli så bra när allt är på plats.

Medlemsinfo 2020-05-27

Nu kommer sommaren och vi gläds mycket åt att kunna komma med den goda nyheten att byggarna lämnar oss i slutet på veckan. Det innebär att vår utbyggnad och ombyggnad i stora drag är klart. Under helgen öppnar vi de nya fina och större omklädningsrummen. Vi kommer stänga passagen genom vårt kök och man får gå till omklädningsrummen via gymmet som tidigare. Gymmet kommer iordningställas i slutet av veckan och vår nya träningscirkel kommer komma under juni månad. Vi försöker lägga ut bilder på Facebook, så att ni som inte kommer till oss just nu ändå kan få se hur fint det är. Vi heter Stockholm Norr Fysio & Gym  på Facebook !

Vår patientverksamhet rullar på som vanligt. Behöver du hjälp, boka din tid via telefon 08-544 105 90 alt på www.1177.se Det går också bra att boka ett digitalt möte, då är det bäst att göra det med hjälp av receptionen.

Det är fortsatt lugnt i gymmet, ingen trängsel mellan maskinerna. Vi är noga med hygienen och ber alla som kommer tvätta händerna innan man börjar och torka av handtagen efter sig. Man kan hämta handskar i receptionen att ha på sig medan man tränar om man vill.

Emma fortsätter hålla uteträning på tisdagar och torsdagar. Det är stationsträning anpassat efter deltagarna. Intresset för grupperna har ökat, vädret är ju lite trevligare nu också. Välkommen du med!

Vi annonserar i Kanalen denna och nästa vecka. Annonsen gäller vårt Sommarkort och att vi nyöppnar. Hjälp oss gärna värva nya kunder, det kommer vara svalt o skönt i gymmet under sommaren.

 

Frysning av kort under sommaren

Vi har tagit beslut att fortsätta tillåta frysningar även under sommaren (juni-augusti) för personer äldre än 70 år och personer i riskgrupp.

Frysning av träningskort kommer fortsätta ske månadsvis. Tränande som vill frysa sitt kort eller förlänga frysning får kontakta oss på stockholmnorr[at]stockholmnorr.se . För att förenkla för oss är det bra om du skriver ditt namn och ditt träningskortnummer i mailet.

Vill också säga ett stort tack till alla er som låter träningskorten löpa på och med det stötta oss i dessa tider. Det betyder otroligt mycket!

För dig som nu inte får möjlighet att frysa ditt kort i sommar hälsar vi er varmt tillbaka till gymmet. I juni kommer omklädningsrummen öppna igen och våra nya fina lokaler vara färdigställda. Om du önskar hjälp att komma igång igen hör gärna av dig, så kan vi hjälpa till med instruktioner.  Vi ser fram emot att träffa er igen! Välkomna!