Ulrika Nyberg – ny kollega välkommen!

Från januaris början hälsar vi vår nya kollega fysioterapeut Ulrika Nyberg välkommen. Ulrika har senast arbetat inom öppenvårdspsykiatrin och tar gärna emot patienter med olika psykosomatiska problematiker. Det kan bland annat handla om stress, utmattning, depressioner eller ångestproblematiker hos patienter i alla åldrar.  Ulrika kommer också ha grupp i medicinsk yoga som startar inom kort.  Efterfrågan inom detta område är stort och vi är så glada att Ulrika kommer med sin höga kompetens och ambition att hjälpa dessa patientgrupper.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul o Gott Nytt År!

Nu är många av oss jullediga o gymmet har lite ändrade öppettider, titta in under öppettider. De flesta dagar är det dock öppet och flera fysioterapeuter är på plats. Vi säger stort tack till kunder, patienter och samarbetspartners för ett fint 2019 och ser fram emot ett spännande 2020 med utökade lokaler och ombyggnation. Välkomna in till oss!

Tack för att ni kom!

Stort tack till er som kom till medlemsmötet inför ombyggnationen. Känns roligt att få dela med oss, svara på frågor och förtydliga saker och ting. Vi kommer försöka hålla er informerade. Steg ett nu blir att vi får tillgång till de nya lokalerna på plan 1  i januari. Där kommer ombyggnationen starta och ni kommer sannolikt inte märka så mycket av det arbetet. Vi återkommer!

Medlemsinfo och inbjudan till infomöte den 10/12!

Infobrev och inbjudan till infoträff för träningsmedlemmar, patienter och samarbetspartners

 

Sedan juni 2019 är det ny ledning på Stockholm Norr Fysio o Gym. Anders Olsson, Lena Ljungqvist och Anneli Sax är nya ägare. Lars Degerfeldt och Lena Blomstedt har släppt delägarskapet, men arbetar fortsatt som fysioterapeuter på vår mottagning, vilket är en stor glädje för oss.

Vi vill delge er de planer vi har framåt. Vi utökar Stockholm Norrs lokaler och vi kommer även finnas på plan 1, i Roslagvattens tidigare lokaler. Den delen kommer vi förhoppningsvis öppna i mars, när det är klart. Där kommer finnas 6 nya behandlingsrum, ett kök och en fin grupplokal. Den nuvarande grupplokalen på Sågvägen 4 kommer drivas av Mia Andersson och M-studio och under ombyggnadsperioden kommer vi få hyra in oss där. Våra grupper kommer alltså fortsätta som vanligt.

Vi kommer bygga om våra omklädningsrum och dessutom utöka träningsytan på plan 2, alltså där gymmet är idag. Det kommer bli lite stökigt under en period. Tre av behandlingsrummen som angränsar till gymmet kommer försvinna och istället bli träningsyta. Detaljerna för hur allt ska göras är ännu inte spikat, men meningen är att vi ska bygga om under pågående verksamhet. Gymmet ska alltså vara öppet och träningen ska kunna fortgå. Vi ska försöka hålla er underrättade om vad som händer, så hoppas vi att ni ska ha det bra även under ombyggnationen.

Om du är nyfiken på att höra mer om våra planer och kanske komma med idéer är du välkommen till ett informationsmöte hos oss på Stockholm Norr Fysio o Gym den 10/12 kl 13.15. Vi möts i receptionen. Vi kommer berätta mer om byggplanerna och våra visioner framåt. Vi bjuder på pepparkakor och något att dricka. Det vore roligt om du vill komma.

Ny pilatesgrupp för patienter

På tisdag nästa vecka startar en ny grupp i Pilates för patienter med rygg eller nackbesvär. Gruppen kommer pågå 4 tillfällen före jul på tisdagar kl 17.15-18.15. För att få delta behöver du först träffa en sjukgymnast.  Gruppen leds av Anne Wiman.