Yin yoga

Välkommen på Yinyoga & restoretive

Yinyoga är en lugn form av yoga med mycket närvaro i nuet, yogasalen ska kännas innerlig och varm, en plats där du kan landa tryggt för en stunds välgörande återhämtning.

Yinyogan ger dig möjlighet att stanna upp, stilla sinnet och mjukna i kroppen. På ett lugnt och inkännande sätt låter vi kroppens djupt liggande strukturer försiktigt stretchas ut samtidigt som vi slappnar av i kroppens alla muskler, som tack får vi en smidigare och mer följsam kropp.

Vi intar olika positioner oftast sittande eller liggande och stannar där 4-5 minuter för att komma åt och mjuka upp vår bindväv. Yinyogan är ett fantastiskt bra komplement till gymträning eftersom den mjukar upp.

Varje position erbjuder oss en stunds minimeditation, vi tränar oss i tillit och acceptans genom att vara i det som känns just nu, både tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser får vara närvarande.

Många av oss lever ett stressfullt liv med många krav och måsten, därför är det så värdefullt med återhämtning. Att hitta balansen i livet, stanna upp för
en stund och lyssna inåt. Att hitta olika sätt att minska på stressen i kroppen.

Varje klass avslutas med en stunds restoretive yoga som är en terapeutisk yogaform där vi jobbar med flödena i kroppen. Total vila i sköna positioner.

MÅNDAGAR KL 19.00
VT23 start 30/1!
Instruktör: Lena Mikaelsson

Ingår i träningskortet på Stockholm Norr Fysio & Gym, om du är nyfiken på passet och inte har träningskort hos oss, så är du välkommen att prova på gratis första gången!

Information om bokning

Anmälan tidigast 6 dagar innan passet. Obs! Avbokning sker senast 2 timmar innan passet.
När du anmäler dig till en grupp kan du välja att få en bekräftelse via mejl. Tänk på att du får denna bekräftelse även om du står på reservplats. Håll koll på bokningssidan för info om våra pass.