Frysning av kort under sommaren

Vi har tagit beslut att fortsätta tillåta frysningar även under sommaren (juni-augusti) för personer äldre än 70 år och personer i riskgrupp.

Frysning av träningskort kommer fortsätta ske månadsvis. Tränande som vill frysa sitt kort eller förlänga frysning får kontakta oss på stockholmnorr[at]stockholmnorr.se . För att förenkla för oss är det bra om du skriver ditt namn och ditt träningskortnummer i mailet.

Vill också säga ett stort tack till alla er som låter träningskorten löpa på och med det stötta oss i dessa tider. Det betyder otroligt mycket!

För dig som nu inte får möjlighet att frysa ditt kort i sommar hälsar vi er varmt tillbaka till gymmet. I juni kommer omklädningsrummen öppna igen och våra nya fina lokaler vara färdigställda. Om du önskar hjälp att komma igång igen hör gärna av dig, så kan vi hjälpa till med instruktioner.  Vi ser fram emot att träffa er igen! Välkomna!

Carolina är tillbaka!

Vi är så glada att ha Carolina tillbaka efter ett års tjänstledighet. Från den 4 mars är hon tillbaka och arbetar här. Carolina är Leg.

Read More »