Gym i Åkersberga

Gymmet

Välkommen till ett gym i Åkersberga där vi erbjuder träning  med utsikt över kanalen, gymmet är öppet för alla. När du tränar hos oss har du fysioterapeuter/sjukgymnaster under samma tak som gymmet. 

Vi har träningsmaskiner med hög kvalitet som passar både de yngre och äldre, samt personer med olika aktivitetsnivåer. En helt komplett maskinpark från Precor inkl fria vikter, gymcirkel från Life fitness, samt en Power plate (vibrationsmaskin).

Vi erbjuder olika lösningar på träningsupplägg och hjälp för att komma i gång. Det ingår alltid en introduktion för alla som vill börja träna.

I vår träningslokal kommer rehabilitering att genomföras med hjälp av välutbildade fysioterapeuter på kliniken i samspel med övrig träning.

Priser på träningskort hittar du här

Gruppträning

Personlig träning

Här kommer vi arbeta för att ta fram en hållbar träningsrutin för dig och för att du ska nå ditt mål…

Träningsvägledning

För en trygg start och inspiration i din träning…

Vad är det bästa med Stockholm Norr Fysio & Gym?

”Trevlig personal, lugn, och kamratlig miljö”

 ”Glad o välkomnande personal där ingenting är omöjligt och alla är kunniga o hjälpsamma. Rent o fräscht o levande blommor. Så trivsamt!”

”Att det är lugnt, lagom med folk, god stämning, och bra utrustning”

”Trevlig och familjär stämning i kombination med utmärkt kompetens i allt som avser fysioterapi”

”Läget – ett gym med fin utsikt. Bra utrustning, rent och fräscht. Trevlig personal. På de tider jag tränar är det inte så mycket folk, ingen kö till maskinerna”

”Bra utrustning och kopplingen till fysioterapeuterna. Jag känner mig alltid trygg och välkommen. Alla kan träna där, på sin nivå”

Sågvägen 2
184 40 Åkersberga

Tel Reception: 08-54410590

stockholmnorr@stockholmnorr.se