Seniorgrupper

Seniorträning ska vara roligt, Vi jobbar med styrka, balans, rörlighet, och kondition.

 
SENIORSTYRKAN:

Vi fokuserar på viktiga muskelgrupper som stärker kroppen inför vardagsbestyr. Vi jobbar också på att stärka magen och ryggen för att få till en bra hållning. Övningarna är enkla och går att anpassa oavsett din nivå.

SENIORGYMPA:

Lätt och skonsam motion för hela kroppen, vi tränar ståendes eller sittande på stolar. Fokus är stärka kroppen, öva på balansen, öka rörlighet och kondition.  Följ med på ett härligt pass till peppande musik.

Onsdagsklubben
Onsdagar kl 13.45 (efter Seniorgympan) finns det möjlighet att köpa fika och sätta sig ner och prata en stund! Ibland kommer vi även ha korta aktiviteter under fikat (t.ex. frågesport, kort föreläsning om kost osv). Vill du hålla i en aktivitet? Prata med Emma!

Inplanerade aktiviteter under våren 2024:

17 april: Testa på Pilates med leg. fysioterapeut Anne Wiman
22 maj: Artrosföreläsning med leg. fysioterapeut Karin Gustafsson

MÅNDAGAR KL 10.30 – 11.15 (Seniorstyrkan)
Instruktör: Lotta

ONSDAGAR KL. 13.00 – 13.45 (Seniorgympa och Onsdagsklubben)
Instruktör: Emma

Ingår i träningskortet på Stockholm Norr Fysio & Gym, om du är nyfiken på passet och inte har träningskort här hos oss, så är du välkommen att prova på gratis första gången!

Information om bokning

Anmälan tidigast 6 dagar innan passet. Obs! Avbokning sker senast 2 timmar innan passet.
När du anmäler dig till en grupp kan du välja att få en bekräftelse via mejl. Tänk på att du får denna bekräftelse även om du står på reservplats. Håll koll på bokningssidan för info om våra pass.