Info till medlemmar och patienter 30okt

Med anledning av de nya rekommendationerna till följd av den ökade spridningen av Corona som råder i Stockholm, vill vi höra av oss till våra medlemmar och patienter med information.  Vi har under hela perioden pandemin funnits, följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gjort flera åtgärder för att erbjuda säker träning för våra kunder.

Du som kommer till oss ska känna dig trygg och det ska vara tydligt hur vi gör för att minska spridningen. De åtgärder vi redan gjort är att glesa ut maskiner i gymmet, erbjuda handskar, be alla att torka handtag, uppmuntra till att hålla avstånd, erbjuda skåp i korridoren för att inte behöva gå in i omklädningsrummen samt att minska antalet deltagare i vissa grupper.

Vi gör nu dessa åtgärder för att öka tryggheten:

  • Vi ber nu dig som kund hos oss byta om och duscha hemma om det är möjligt.
  • Vi ber dig använda handskar när du tränar, det finns att låna i receptionen. Var också noga med att torka handtagen efter du använt maskinen eller vikten.
  • Vi kommer införa ett maxantal av tränande i gymmet, vilket skulle kunna innebära att man vid något tillfälle får vänta en stund innan man får gå in. Utöver de tränande kommer det kunna vara fysioterapeut med patient i gymmet. Syftet är att vi ska kunna hålla avstånd.
  • Vi minskar antalet deltagare i yinyogan till 10 personer för att kunna hålla ytterligare avstånd.
  • Stanna hemma om du känner minsta symptom.
  • Om vädret tillåter kommer vi erbjuda cirkelträning utomhus, vi uppdaterar hemsidan gällande det.

Vi försöker hålla en positiv känsla, vi blickar framåt och hoppas att pandemin ska lugna sig så snart som möjligt. Våra träningskunder är väldigt viktiga för oss och vi hoppas kunna stötta er att ta er igenom detta på bästa möjliga vis, precis som ni stöttar oss när ni kommer eller alla fall stannar som kund hos oss.

Mvh Stockholm Norr Fysio & Gym