Infobrev till medlemmar

Vi håller öppet som tidigare. Vi tar emot patienter och kunder som vill och kan komma till oss. Vi följer såklart de riktlinjer som kommer och förändringar kan komma snabbt. Vi håller hemsidan uppdaterad. Nedan följer info om ombyggnationen:

Nu har vi flyttat ner ett antal behandlingsrum till plan 0 och dessutom öppnat vår nya fina grupplokal. Det känns bra därnere, det är fint och trivsamt, även om allt inte är färdigt. På plan 1 har vi kvar ett antal behandlingsrum och så kommer det vara även långsiktigt. Ungefär hälften av oss sjukgymnaster kommer arbeta på plan 1 o hälften på plan 0. Meningen var att vi skulle bjuda in till ett medlemsmöte o visa vår lokaler, men det får vi ta längre fram.

Ombyggnationen har nu dragit igång på plan 1. Det första som händer nu är att behandlingsrummen i hörnet mot kanalen ska rivas och byggarna har spärrat av det området, för att störa verksamheten så lite som möjligt. Det innebär att du som tränande får gå in i gymmet via vårt kök, där vi satt upp ett draperi för att vi ska kunna fortsätta använda köket under byggperioden. Vi är väldigt tacksamma för att ni respekterar att köket är en personalyta och att samtal med oss sker i gymmet och i receptionen.

Av förklarliga skäl är det färre besökare i gymmet och byggarna försöker jobba på i högsta fart för att det ska bli klart snabbt. Just nu rekommenderar Folkhälsomyndigheten att man byter om och duschar hemma om det är möjligt. Vi kommer stänga våra vanliga omklädningsrum för renovering inom kort och istället göra omklädningsrum i två behandlingsrum. Där kommer finnas skåp att låsa in saker i som vanligt, men inte dusch o toa. Man får använda toaletten bakom receptionen. På vardagar mellan kl 7.30–17 kommer det finnas möjlighet att duscha nere på plan 0, inte på kvällar och helger. Tillgången är dock begränsad och vi ser helst att ni duschar hemma. Förstår att detta inte är optimalt, men vi spar mycket tid på att göra allt på en gång och vi hoppas resultatet gör det värt att vänta på.

Det är oroliga tider för oss alla nu, men vi försöker blicka framåt och hoppas att vi så snart det är möjligt ska kunna samlas för träning och umgänge i nyrenoverade lokaler. Vi är väldigt tacksamma för att ni stannar som kunder hos oss i dessa utmanande tider och vi har ambition om att fortsätta erbjuda en värdefull och bra verksamhet för alla som vill komma till oss.

Stockholm Norr Fysio o Gym

Semestertider

Vi på Stockholm Norr Fysio & Gym säger tack för en väldigt fin vårtermin. Vi har haft ett högt flöde av patienter och kunder i

Read More »