Lars Degerfeldt går i pension

Nu går Lars Degerfeldt i pension. Till följd av pandemin har Lars inte varit på jobbet sista året, men nu är det bestämt att det blir pension på riktigt. Alla på Stockholm Norr saknar Lars väldigt mycket o vi är tacksamma att vi fått glädjen att arbeta tillsammans med Lars. Du har varit en särskilt kompetent, generös o inspirerande kollega.
Här kommer en hälsning från Lars: 2004 var jag med om att starta Stockholm Norr. Det har varit en spännande resa och har älskat att vara en del av den processen. Det är nu dags att säga tack för mej. Går nu i pension av både ålders och hälsoskäl.
Jag kommer att sakna alla spännande patienter och trevliga kollegor. Har stort förtroende för att Stockholm Norr kommer att fortsätta ge god vård och positivt omhändertagande.
Ser själv fram mot en lugnare tillvaro som pensionär med mera tid för familj och fritidsintressen.

Vårterminen är igång

Vi välkomnar våra kunder och patienter välkomna tillbaka på det nya året. Våra träningsgrupper startar igen nu och gymmet har öppet som vanligt. Då spridningen

Read More »

Julhälsning

Julhälsning från oss på Stockholm Norr Fysio & Gym Vi närmar oss slutet av året och tittar tillbaka på ett speciellt år, där vi tillsammans

Read More »