Medlemsbrev 2020-09-25

Hej träningskund! Hoppas ni mår bra och att ni har det bra nu när hösten visar sig från den bästa sidan med sol och värme. På Stockholm Norr Fysio & Gym har vi kommit igång efter sommaren och vardagen lunkar på. Det är fortsatt lugnare än vanligt i gymmet, möjligen lite mer folk på måndagar direkt efter lunch, då artrosskolan pågår. Vi ser att fler av er kommer igång igen, vilket gör oss glada. Vi håller tummarna för att vi klarar oss från ett mer allvarligt bakslag i pandemin, så att restriktionerna långsamt får minska.

Från oktober öppnar vi på lördagarna igen. Vi kommer ha öppet mellan kl 8-14 och på söndagarna fortsatt kl 10-16.

Yinyogan är populär och grupperna är fulla. Man får anmäla sig tidigast en vecka innan och det gör man på mejl via receptionen stockholmnorr@stockholmnorr.se Även uteträningsgrupperna är välbesökta och uppskattade. Träningsgruppen i det nya cirkelgymmet håller på att etablera sig, ta chansen att delta där för extra inspiration.

Hjälp oss gärna bli fler och påminn vänner o bekanta att vi prisjusterar 1okt. Kanske någon vill passa på att köpa kort innan det. Påminner också om möjligheten att boka in en Fysiotimma eller träningsinstruktion, det ingår i era träningskort. Då kan du få ny inspiration eller hjälp att hitta nya övningar. Läs mer här: Fysiotimma

Vi har blivit bättre på att uppdatera våra sociala media, följ oss gärna på Facebook Stockholm Norr Fysio & Gym eller på instagram @stockholmnorrfysiogym. Där kommer tips om grupper o träning samt lite inblick i vår vardag.

Vi ses i gymmet! Välkomna!