Medlemsinfo 18/11 2020

 

Vi fortsätter hålla öppet och fortsätter anpassa vår verksamhet för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och med det bedriva en verksamhet där våra kunder och patienter ska kunna känna sig så trygga det går i dessa tider.

Vi kommer vara än mer strikta med hur många personer som får träna i gymmet samtidigt, vilket innebär att du som tränande kan behöva vänta en stund innan du kan gå in. För att underlätta denna hantering ber vi dig som tränande dra kortet både när du kommer och när du går. Utöver de tränande kommer det fortsatt kunna vara sjukgymnast med patient i gymmet. Vi uppskattar att ni är så noga med att sprita händer, använda handskar och torka handtag. Det känns att vi verkligen är rädda om varandra.

Vi har också tagit beslut att pausa våra friskvårdsgrupper från nästa vecka och fram till och med årsskiftet. Vi hoppas kunna starta igång igen på det nya året.

Det viktigaste nu är att spridningen lugnar sig nu, så att vi kan ta nya tag till våren! Styrkekram från oss på Stockholm Norr Fysio & Gym.