Medlemsinfo 2020-05-27

Nu kommer sommaren och vi gläds mycket åt att kunna komma med den goda nyheten att byggarna lämnar oss i slutet på veckan. Det innebär att vår utbyggnad och ombyggnad i stora drag är klart. Under helgen öppnar vi de nya fina och större omklädningsrummen. Vi kommer stänga passagen genom vårt kök och man får gå till omklädningsrummen via gymmet som tidigare. Gymmet kommer iordningställas i slutet av veckan och vår nya träningscirkel kommer komma under juni månad. Vi försöker lägga ut bilder på Facebook, så att ni som inte kommer till oss just nu ändå kan få se hur fint det är. Vi heter Stockholm Norr Fysio & Gym  på Facebook !

Vår patientverksamhet rullar på som vanligt. Behöver du hjälp, boka din tid via telefon 08-544 105 90 alt på www.1177.se Det går också bra att boka ett digitalt möte, då är det bäst att göra det med hjälp av receptionen.

Det är fortsatt lugnt i gymmet, ingen trängsel mellan maskinerna. Vi är noga med hygienen och ber alla som kommer tvätta händerna innan man börjar och torka av handtagen efter sig. Man kan hämta handskar i receptionen att ha på sig medan man tränar om man vill.

Emma fortsätter hålla uteträning på tisdagar och torsdagar. Det är stationsträning anpassat efter deltagarna. Intresset för grupperna har ökat, vädret är ju lite trevligare nu också. Välkommen du med!

Vi annonserar i Kanalen denna och nästa vecka. Annonsen gäller vårt Sommarkort och att vi nyöppnar. Hjälp oss gärna värva nya kunder, det kommer vara svalt o skönt i gymmet under sommaren.