Medlemsinfo 27 aug 2020

Hoppas ni alla haft en fin sommar! På Stockholm Norr börjar allt det nya sätta sig lite, även om vi fortsätter flytta runt lite saker för att vi upptäcker att det kan bli bättre på ett annat sätt. Vi hoppas att ni har tålamod med det. Ofta är det någon av er som kommer med nya idéer, vilket vi uppskattar.

Nästa vecka kommer vi ha prova-på-vecka, vilket innebär att nya träningsgrupper startar och att nya kunder är välkomna att prova på att träna hos oss, helt gratis.  Vi startar yinyoga i grupplokalen och cirkelträningspass i det nya cirkelgymmet. Det kommer vara en speciell vecka med utlottningar, tipsrunda och så bjuder vi på lite godsaker. Ta gärna med er släkt och vänner så vi kan bli fler. Läs mer om veckan här: https://stockholmnorr.se/valkommen-pa-prova-pa-vecka-31-8-4-9/

Till följd av rådande läge kommer de öppettider vi har nu kvarstå ytterligare en period. Vi hoppas kunna öka öppettiderna senare i höst.

Vi kommer genomföra en prisjustering på våra träningskort från och med 1 oktober. Vi uppskattar våra kunder väldigt mycket och vet att många av er valt att låta era kort vara aktiva under hela denna tuffa period som varit de snart sista 6 månaderna, trots att ni kanske inte kunnat träna. Prisjusteringen kommer därför gälla vid nytecknande av träningskort från och med 1 oktober. Nuvarande autogirokunder kommer alltså inte påverkas. Vi inför också ett rabatterat ungdoms- och studentmedlemskap. Vi kommer gå ut med en kampanj gällande detta inom kort och info kommer finnas på hemsidan.

Vi har också tagit beslut att från och med 1 oktober inte längre tillåta frysning av kort utan läkarintyg.

Vi är glada att gymmet börjar fyllas på igen så smått, även om det fortsatt är lugnt. Vi ser positivt på framtiden! Välkomna!