Medlemsinfo Stockholm Norr Fysio o Gym 27/4 2020

Vår ombyggnation fortskrider och just nu har vi flyttat de flesta maskiner till den nyrenoverade delen för att kunna byta golvet utanför omklädningsrummen. Det innebär att det är lite trångt mellan maskinerna, men att det fortsatt går bra att träna. Vi tror och hoppas att allt ska vara klart i början av juni, så vi börjar verkligen se fram emot hur fint det kommer bli. Antalet tränande är fortsatt mycket lågt, men vi kämpar på och de som kommer kan känna sig trygga hos oss.

Vi har på grund av rådande läge bestämt att från den 2/5 ändra våra öppettider. Vi kommer ändra till de tider vi normalt har under sommaren. Ändringen i öppettider är baserat på besöksstatistiken och vi hoppas att ni kan ha förståelse för att vi måste göra så här. Öppettiderna i maj blir: Mån-tors 7-20, fre 7-19, lör STÄNGT och sön 10-16.

Vi hoppas ni alla kommer tillbaka så fort situationen lagt sig och vi välkomnar alla som vill och kan redan nu. Vi uppdaterar hemsidan med information om grupper och andra aktiviteter. Kanske vill du prova uteträning nu när våren kommer. Vi bedriver vår patientverksamhet som vanligt. Välkomna!