Medlemsinfo och inbjudan till infomöte den 10/12!

Infobrev och inbjudan till infoträff för träningsmedlemmar, patienter och samarbetspartners

 

Sedan juni 2019 är det ny ledning på Stockholm Norr Fysio o Gym. Anders Olsson, Lena Ljungqvist och Anneli Sax är nya ägare. Lars Degerfeldt och Lena Blomstedt har släppt delägarskapet, men arbetar fortsatt som fysioterapeuter på vår mottagning, vilket är en stor glädje för oss.

Vi vill delge er de planer vi har framåt. Vi utökar Stockholm Norrs lokaler och vi kommer även finnas på plan 1, i Roslagvattens tidigare lokaler. Den delen kommer vi förhoppningsvis öppna i mars, när det är klart. Där kommer finnas 6 nya behandlingsrum, ett kök och en fin grupplokal. Den nuvarande grupplokalen på Sågvägen 4 kommer drivas av Mia Andersson och M-studio och under ombyggnadsperioden kommer vi få hyra in oss där. Våra grupper kommer alltså fortsätta som vanligt.

Vi kommer bygga om våra omklädningsrum och dessutom utöka träningsytan på plan 2, alltså där gymmet är idag. Det kommer bli lite stökigt under en period. Tre av behandlingsrummen som angränsar till gymmet kommer försvinna och istället bli träningsyta. Detaljerna för hur allt ska göras är ännu inte spikat, men meningen är att vi ska bygga om under pågående verksamhet. Gymmet ska alltså vara öppet och träningen ska kunna fortgå. Vi ska försöka hålla er underrättade om vad som händer, så hoppas vi att ni ska ha det bra även under ombyggnationen.

Om du är nyfiken på att höra mer om våra planer och kanske komma med idéer är du välkommen till ett informationsmöte hos oss på Stockholm Norr Fysio o Gym den 10/12 kl 13.15. Vi möts i receptionen. Vi kommer berätta mer om byggplanerna och våra visioner framåt. Vi bjuder på pepparkakor och något att dricka. Det vore roligt om du vill komma.