Vi vill bli fler!

Vi vill bli fler fysioterapeuter! 

Nu är det dags för oss på Stockholm Norr Fysio & Gym i Åkersberga att bli fler. Vi har stort inflöde av patienter och våra tjänster är mycket efterfrågade. Vi har gott rykte och mycket nöjda patienter. Vi har bra samarbete med vårdcentralerna och andra vårdgivare i närområdet. Vi tar även emot patienter från närliggande kommuner och från de flesta försäkringsbolag. Nu har vi har plats för fler kollegor. Vi är idag 12 fysioterapeuter som arbetar inom olika områden, OMT, fysisk aktivitet o idrottsmedicin, smärta och smärtrehabilitering, ortopedi och mental hälsa.  

Vi arbetar i rymliga nyrenoverade lokaler. I våra lokaler arbetar man parallellt med friskvården, Stockholm Norr Fysio & Gym har ett öppet gym med många glada träningskunder. Vi har friskvårdsgrupper och frisk träning att lotsa ut våra patienter i.  

Vi har hög service från vår receptionspersonal, vilket avlastar och underlättar vår vardag. Som fysioterapeut hos oss driver du ditt företag och hyr utrustat behandlingsrum, tar del av vår service och har tillgång till vårt nyrenoverade gym och fin grupplokal.  

Vi är en grupp som trivs bra ihop och samarbetar mycket. Det gäller det praktiska patientarbetet, internutbildningar, och internkonsultationer och handledning men också gällande frågor om företagande och administrativa åtaganden. Stämningen är mycket prestigelös och vi känner alla glädje när vi går till jobbet. 

Vi söker dig som är leg fysioterapeut/sjukgymnast med en egen etablering eller med specialistkompetens inom OMT, ortopedi, äldres hälsa eller fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Hör av dig till oss om du är intresserad via mail till anneli.sax[at]stockholmnorr.se