Vips så kändes det som höst i luften!

…Men vi hoppas att sensommarvärmen snart är tillbaka och att den får hänga kvar ett bra tag till nu efter ”Hans” varit här och stökat runt! Men ett hösttecken som vi gillar är att gymmet börjar fyllas upp igen med pigga och glada medlemmar.

Här kommer lite höstnyheter!

 

  • Äntligen får vi lite fler kollegor hos oss igen!

I början på september kommer äntligen Ulrika Nyberg tillbaka efter varit på mammaledighet. Så även hennes omtyckta MediYoga som gör comeback under vecka 37. 
Vi har två till Fysiokollegor som ansluter och börjar hos oss under hösten! Det är Anse Sjölin och Sanna Aufwerber, vi är så glada att ni blir en del av Stockholm Norr gänget!

  • Yin Yogan kommer att fortsätta på måndagar 

Den 21 augusti drar den populära Yin Yogan igång igen men nytt för denna termin är att det blir en kostnad på 95:-/pass.  Betalningen kommer ske med swish innan passets start nere i grupplokalen. Har man inte möjlighet att betala med swish så betalar man med kort uppe i receptionen innan passet början.

  • Nya roliga gruppträningspass på schemat i år!

Under vecka 34 kommer vi smyga igång med grupperna. Nytt på schemat är bl a ett pass som heter:

  • B.R.A – Balans . Rörlighet. Avslappning

Ett pass där vi jobbar mycket med rörligheten och balansövningar. Något vi alla behöver underhålla hela tiden. Framför allt ju äldre vi blir. Passet avslutas med att varva ner i en behaglig avslappning. Här du har möjlighet att känna in kroppen, jobba på din balans och arbeta utifrån just dina behov. Kommer vara på måndagar kl 13.30-14.00 med Lotta.

  • Cirkelgymträning med Emma

Under september kommer Emma starta upp ett nytt  cirkelgymspass, detta kommer ske i cirkeln i gymmet på  onsdagar kl 17.30-18.30. Att få träna ihop med andra i cirkelgymmet ger en extra energi och att orka lite till.

  • Onsdagsklubben

Under hösten kommer vi starta upp Onsdagsklubben, vi tänker att träna ihop är roligt men att få varva ner tillsammans efter ett träningspass är ännu härligare.
Onsdagsklubben kommer hålla till utanför grupplokalen mellan kl 13.45-14.15 direkt efter SeniorGympan med Emma. Har du gjort ett eget träningspass i gymmet är du självklart lika välkommen!

  • Gruppsvägledningar i gymmet

Är du ny på gymmet eller behov att få lite tips och genomgång av styrkemaskinerna så kommer Emma vara på plats och vägleda dig rätt bland alla övningarna.  Måndagar mellan kl 10.00-10.45 samt på torsdagar kl 13.45-14.30.
Att anmäla sig till alla våra grupper gör du som vanligt via appen Gym Control eller via hemsidan 

 

Det var allt för denna gång. 

Nu håller vi tummarna för att vi har en lång, härlig och varm höst framför oss!
Hälsningar 
Gänget på Stockholm Norr Fysio & Gym